У Кіровограді затримали зловмисника, який обкрадав автомобілі

Квітень 04, 2015 | Новини | Переглядів: 1096 | Коментарі: 0

21-річний житель області проникав до салонів авто за допомогою ножиць або шляхом підбору ключа. На рахунку зловмисника більше десятка крадіжок. За вчинене підозрюваному загрожує до 5 років позбавлення волі.

- Правоохоронці затримали серійного злодія у момент, коли він намагався обікрасти ще одну автівку, - повідомив т.в.о. начальника Кіровоградського МВ УМВС в області Володимир Гавриленко. - Чоловік вже має судимість за аналогічні кримінальні правопорушення.
У нічний час доби зловмисник придивлявся до автомобілів вітчизняного виробництва, які не були обладнані системою сигналізації й брався «до роботи».
Із салонів машин забирав магнітоли та відеореєстратори. Чуже майно реалізовував випадковим знайомим, а отримані кошти витрачав на особисті потреби, зокрема продукти харчування.
За цими фактами розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Частину крадених речей працівники міліції вилучили.

За матеріалами Кіровоградського МВ
УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool