У Кіровограді затримали злодія, який обкрадав магазини

Квітень 01, 2016 | Новини | Переглядів: 866 | Коментарі: 0

18-річний житель області раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. Цього разу на рахунку зловмисника кілька крадіжок. За вчинене йому загрожує до шести років ув’язнення.

Уночі юнак потрапляв до приміщень торгівельних закладів, пошкоджуючи пластикові двері. Обирав магазини продуктових товарів та салони цифрової техніки. Незаконно здобуте майно - касові апарати, планшети, ноутбуки, мобільні телефони, грошові кошти та продукти харчування - возив на продаж до іншого міста.

«Провівши низку слідчо-розшукових заходів, правоохоронці вийшли на слід злодія. Особу затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, - повідомив начальник Кіровоградського відділу поліції Ігор Пайлик. - За місцем проживання зловмисника поліцейські вилучили частину речових доказів кримінальних правопорушень. Як з’ясувалося, хлопець раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок в одному з районних центрів Кіровоградської області».

За цими фактами розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.
Особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool