У Кіровограді затримали жінку, яка «промишляла» крадіжками

Серпень 09, 2012 | Новини | Переглядів: 1038 | Коментарі: 1

Працівниками Кіровського ВМ Кіровоградського МВ УМВС в області за підозрою у скоєнні крадіжок затримано 31-річну жінку. Злодюжка викрадала з квартир сумочки, гаманці та банківські картки, на яких потерпілі зберігали гроші… Про це «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Скільки б не говорилося про те, що обережність - найкращий спосіб вберегти себе від шахраїв та злодіїв, деякі громадяни таки потрапляють «на гачок» спритників, які не зважаючи ні на що, продовжують діяти у той самий старий і випробуваний спосіб.
Днями, кіровоградські правоохоронці за підозрою у скоєнні крадіжок затримали 31 – річну одеситку. Щоправда, назвати її жителькою даного регіону можна, лише посилаючись на місце офіційної реєстрації… Більшу частину свого життя вона подорожувала регіонами, не маючи ні освіти, а ні роботи. Однак, це зовсім не заважало людині, що обходилась без вміння читати і писати (!), чітко орієнтуватися в психології своїх потенційних жертв...
До Кіровограда жінка прибула за кілька тижнів до затримання. Не маючи ні копійки грошей, вона зуміла винайняти однокімнатну квартиру, запевнивши власників у тому, що обов’язково розрахується в домовлений строк.
Вже наступного дня зловмисниця вирушила на пошуки грошей. Схема «заробітку» була досить простою. Проходячи повз двері квартир багатоповерхівок, жінка щоразу їх перевіряла. Попадався той, хто залишав двері незамкненими(!).
Далі, злодюжка хапала жіночі сумочки, які жінки часто залишають поруч з вхідними дверима, і тікала непоміченою.
Якщо ж господарі заставали непрохану гостю у своїй вітальні, шахрайка просила дати їй питної води або шматок хліба, після чого йшла, намагаючись не привертати до себе зайвої уваги…
Такими чином жінці вдалося обікрасти дві квартири. У результаті чого до рук злодійки потрапило два гаманця з грошима, на суму близько 2 тисяч гривень, дві банківські картки з кількома тисячами гривень на кожній.
Потерпілі ж виявляли крадіжку лише через кілька годин або й наступного дня. За цей час жінка встигала втекти.
Отримавши прикмети підозрюваної, працівники міліції невдовзі затримали злодійку. За цими фактам порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка поєднана з проникненням в житло) Жінці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 3 до 6 років.
Разом з тим правоохоронці не виключають, що потерпілих може бути значно більше.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool