У Кіровограді затримали серійного грабіжника

Серпень 28, 2015 | Новини | Переглядів: 1044 | Коментарі: 0

Ним виявився 24-річний раніше судимий житель області. Зловмисник відбирав у потерпілих сумки з особистими речами. Правоохоронці встановили причетність зловмисника до 10 пограбувань мешканок обласного центру. За вчинене йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Загалом за скоєння майнових злочинів чоловік провів за гратами 7 років свого життя. Навесні, звільнившись з місць позбавлення волі, подався до обласного центру й продовжив «заробляти» злочинним шляхом.
Жертвами грабіжника стали місцеві жительки віком від 45 до 50 років. Зловмисник виривав з їх рук сумки й втікав. Перевіривши вміст, забирав лише гроші та мобільні телефони, які в подальшому продавав. Отримані кошти витрачав на власні потреби.
- Припинити злочинну діяльність грабіжника вдалося у момент, коли він намагався пограбувати 75-річну кіровоградку, - повідомив начальник Кіровоградського міськвідділу міліції Ігор Пайлик. - Працівник міліції, який перебував вдома й збирався на службу, помітив з вікна, як невідомий намагається відібрати особисті речі літньої жінки. Правоохоронець, не гаючи часу, вибіг на вулицю й затримав зловмисника до прибуття слідчо-оперативної групи міськвідділу.
При поверхневому огляді правоохоронці виявили та вилучили у зловмисника речовий доказ кримінального правопорушення – мобільний телефон однієї з потерпілих.
За цими фактами розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool