У Кіровограді затримали серійного грабіжника

Червень 24, 2016 | Новини | Переглядів: 861 | Коментарі: 0

Зловмисником виявився 40-річний раніше судимий за аналогічні злочини житель обласного центру. Кіровоградцю оголошено про підозру у вчиненні трьох пограбувань на території міста. Триває досудове слідство.

Днями до відділу поліції за допомогою звернулася 40-річна кіровоградка. Жінка повідомила про те, що її пограбував чоловік, із яким вона познайомилася у місцевому кафе. На шляху додому нападник вдарив жінку кулаком по голові і відібрав золоті сережки та обручку.

«За кілька діб працівники поліції встановили особу грабіжника. Зловмисника затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, - повідомив начальник Кіровоградського відділу поліції Ігор Пайлик. – Чоловіку оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України».
У ході слідства було встановлено, що від дій зловмисника потерпіли ще двоє кіровоградців, 24 та 45 років. Молодший із них позбувся велосипеда, а старший електроінструментів.
Чужі речі грабіжник продав, а гроші витратив на власні потреби.
Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool