У Кіровограді затримали раніше судимого кіровоградця

Травень 27, 2012 | Новини | Переглядів: 1101 | Коментарі: 0

У 22-річного кіровоградця  було викрадено велосипед, який він залишив у гаражі. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Зловмисник, розібравши дах, проник до приміщення, звідки, крім транспортного засобу, вартістю близько тисячі гривень, викрав ще й 50 гривень, що лежали на поличці. Працівники Кіровського відділу міліції встановили особу підозрюваного у цьому злочині. Ним виявився 22-річний раніше судимий кіровоградець. Крім того, правоохоронці встановили, що підозрюваний причетний до скоєння ще одного злочину. Чоловік проник до гаражу 75-річного жителя обласного центру, звідки викрав котушку зварювального апарату.
За цими фактами порушено кримінальні справи. Проводиться слідство.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool