У Кіровограді затримали нічних крадіїв

Травень 22, 2015 | Новини | Переглядів: 1093 | Коментарі: 0

Вночі в одному з магазинів на околиці обласного центру спрацювала сигналізація. На місці події правоохоронці виявили 35-річного чоловіка та його 17-річного родича. Злодії проникли до торгівельного закладу та викрали з каси гроші.

Прибувши за адресою спрацювання «тривожної» кнопки, працівники міліції помітили невідомого, який, побачивши міліцейський автомобіль, сховався у кущах.
Правоохоронці затримали підозрілого чоловіка та заблокували вхід до приміщення. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу міськвідділу.
Після прибуття підмоги працівники ДСО провели огляд магазину та виявили хлопця, який намагався сховати гроші.
Як з’ясувалося, 35-річний чоловік разом з молодшим родичем, пошкодивши пластикове вікно, проникли в торгівельний зал, де з каси викрали гроші. Під час поверхневого огляду у кишені юнака було виявлено близько двох с половиною тисяч гривень.
Злодіями виявилися мешканці одного з селищ Кіровоградської області. Старший чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності.
Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

За матеріалами УДСО
при УМВС України в Кіровоградській області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool