У Кіровограді затримали неодноразово судимого злодія

Жовтень 12, 2015 | Новини | Переглядів: 924 | Коментарі: 0

Зловмисник викрав з будинку жіночу сумку з особистими речами. Чоловік потерпілої не розгубився і кинувся наздоганяти крадія.

Зловмисником виявився неодноразово судимий за майнові злочини 39-річний мешканець області. За вчинене йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Повідомлення про крадіжку надійшло до міськвідділу міліції від 28-річної місцевої жительки. Жінка повідомила, що в обідню пору невідомий викрав з її будинку сумку, в якій знаходилися документи, ключі від помешкання та грошові кошти у сумі 175 гривень.

Почувши шурхіт та стук дверей, подружжя одразу ж вибігло у коридор. Виявивши відсутність сумки, господар будинку кинувся на вулицю та почав наздоганяти зловмисника, аби він не втік. У цей час потерпіла викликала працівників міліції.

- Правоохоронці відразу ж прибули на місце злочину й затримали крадія, - повідомив начальник Кіровоградського МВ УМВС в області Ігор Пайлик. - Зловмиснику оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

- Працівники міліції вдячні господарю помешкання за допомогу у затриманні злодія, - наголосив очільник міськвідділу.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool