У Кіровограді затримали молодика, підозрюваного у низці крадіжок

Липень 09, 2014 | Новини | Переглядів: 854 | Коментарі: 0

За кілька місяців поточного року зловмисник вчинив більше 10 крадіжок з домоволодінь кіровоградців. Тому розкриття цих злочинів стало справою честі для правоохоронців.

- Щодня оперативники відпрацьовували райони, де були скоєні крадіжки, перевіряли осіб, котрі могли бути причетними до даних кримінальних правопорушень. І старання працівників міліції не виявились марними. Розшуковці затримали підозрюваного під час збуту ним чергової «здобичі», – розповідає т.в.о. начальника Кіровоградського міськвідділу міліції Юрій Ткаченко.
Злодієм виявився 29-річний житель обласного центру. Чоловік вирішив заробляти собі на життя найлегшим та вже звичним для себе способом – крадіжками, адже раніше він був судимий за майнові злочини.
Крадіжки зловмисник скоював переважно вночі. Шляхом пошкодження замків, розбиття скла вікон він проникав до гаражів, літніх кухонь та інших приміщень на території домоволодіння й брав те, що можна було легко винести та швидко продати й отримати гроші – побутову техніку, металеві вироби, електроінструменти.
Крадене здавав до ломбардів, а виручені кошти витрачав на власні потреби та наркотики. Як тільки гроші у нього закінчувалися, чоловік продовжував красти знову й знову.
Та довго жити за рахунок потерпілих мешканців обласного центру у крадія не вийшло – правоохоронці затримали підозрюваного.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище). За вчинене молодику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.
За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС в області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool