У Кіровограді затримали «любителя» чужої оргтехніки та золота

Жовтень 24, 2012 | Новини | Переглядів: 1006 | Коментарі: 0

Працівники Ленінського ВМ Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області затримали за підозрою у скоєнні низки крадіжок непрацюючого 37-річного місцевого жителя. Раніше чоловік вже був засуджений за вчинення подібних злочинів. Про це «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Кіровоградець ніде не працював, тож, аби дістати грошей на прожиття, обкрадав чужі помешкання у приватному секторі в одному із мікрорайонів обласного центру. Спочатку проводив своєрідну «розвідку»: підходив до домоволодінь, стукав або дзвонив у двері, таким чином дізнаючись, чи є хтось із господарів вдома. Потім проникав всередину будинку шляхом пошкодження скла у вікні. Здобиччю зловмисника ставали ноутбуки, фотоапарати, телевізори, мобільні телефони, гроші, золоті прикраси, годинники та навіть сонцезахисні окуляри. Загальна сума завданих потерпілим збитків становить близько 25-30 тисяч гривень.
У підозрюваного правоохоронці вилучили кілька одиниць викраденої техніки та мобільний телефон, інше крадене майно чоловік вже встиг збути випадковим знайомим. Виручені кошти витрачав на власні потреби, у тому числі і придбання наркотичних засобів.
У ході проведення відповідних заходів працівники міліції встановили причетність зловмисника до скоєння дев’яти крадіжок. За цими фактами порушено кримінальні справи за ч. 3 ст. 185 КК України – крадіжка, поєднана з проникненням у житло. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Наразі підозрюваний перебуває в СІЗО.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool