У Кіровограді затримали крадіїв

Березень 27, 2015 | Новини | Переглядів: 923 | Коментарі: 0

Під час патрулювання вулиць міста наряд групи затримання батальйону міліції охорони по спецлінії «102» отримав повідомлення, що в підвалі однієї з багатоповерхівок лунає підозрілий шум. За вказаною адресою правоохоронці виявили двох чоловіків, які крали речі мешканців будинку.

Повідомлення працівники ДСО отримали близько першої години ночі. На місці події до правоохоронців звернулися п’ятеро мешканців багатоповерхівки. Громадяни розповіли, що протягом години чують з підвалу гуркіт і гучні чоловічі голоси.
У підвальному приміщенні держохоронці виявили розкидані речі, відкриті пошкоджені двері у дев’ятьох комірках та двох чоловіків, які виносили з них майно.
Зловмисників затримали. Під час проведення поверхневого огляду у злодіїв правоохоронці виявили слюсарні інструменти, ключі та велику господарчу сумку з речами мешканців будинку.
На місце події було викликано слідчо-оперативну групу міськвідділу. Працівники міліції встановили особи злодіїв. Ними виявилися 20-ти та 29-річний місцеві жителі. Раніше чоловіки були засуджені за крадіжки та злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків.
Правоохоронці з’ясовують усі обставини події для винесення процесуального рішення.

УДСО при УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool