У Кіровограді затримали «домушника», підозрюваного у понад 10 крадіжках

Лютий 17, 2016 | Новини | Переглядів: 835 | Коментарі: 0

Зловмисником виявився 32-річний житель обласного центру, раніше судимий за майнові злочини.

Звільнившись із місць позбавлення волі, він знову взявся за звичне «ремесло». На рахунку злодія крадіжки з домоволодінь та дошкільних навчальних закладів.

Вечорами «домушник» видивлявся будинки, де не горіло світло. Пошкоджуючи пластикове вікно, або розбиваючи скло, потрапляв до помешкань кіровоградців. Злодій викрадав усе, що мало цінність – переважно побутову техніку, коштовності та грошові кошти. Більш важкі речі перевозив на таксі, а потім продавав. У подальшому отримані грошові кошти витрачав на власні потреби.

У такий же спосіб чоловік обікрав 4 дитячі садочки. З приміщень дошкільних закладів злодій виносив ноутбуки, телевізори, комп’ютери.
- Співробітники карного розшуку встановили особу зловмисника й затримали його. Речові докази частково вилучено. - повідомив начальник Кіровоградського відділу поліції Ігор Пайлик. - Чоловікові оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool