У Кіровограді засудили касира банку за привласнення більше 770 тис. грн.

Грудень 17, 2013 | Новини | Переглядів: 989 | Коментарі: 0

За принципово - правової позиції прокуратури м. Кіровограда колишнього касира місцевого банку за привласнення коштів на суму більше 770 тис. гривень засуджено до 7 років позбавлення волі.

Досудовим слідством встановлено, що 43-річна зловмисниця, працюючи на посаді головного касира місцевого банку, влітку цього року, користуючись своїм службовим становищем, шляхом внесення неправдивих відомостей до офіційних документів привласнила кошти на загальну суму близько 773 тис. грн., замінивши їх сувенірними.
Порушницю затримали під час ревізії установи.
Незважаючи на те, що підсудна вину у вчиненні злочинів, передбаченого ч.5 ст. 191 КК та ч.1 ст.366 України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, службове підроблення) – не визнала, її вина доведена зібраними та перевіреними у справі доказами.
Вироком Кіровського районного суду м. Кіровограда її засуджено до 7 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного їй майна. Крім того, суд позбавив колишнього касира права протягом трьох років обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій, а також у повному обсязі задовольнив цивільний позов потерпілих на суму близько 773 тис.грн.

Прес-служба прокуратури м. Кіровограда
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool