У Кіровограді запрацюють чотири діагностичних центри

Серпень 20, 2012 | Новини | Переглядів: 924 | Коментарі: 0

Управлінням охорони здоров’я Кіровоградської міської ради розроблений план реалізації заходів щодо ранньої діагностики захворювань у мешканців міста.

Як повідомила сьогодні, 20 серпня, під час наради міського голови Олександра Саінсуса з керівниками виконавчих органів міської ради начальник управління охорони здоров’я Оксана Макарук, чотири сучасних діагшностичних центри з’являться на базі поліклінічного відділення №1 КЗПО, поліклінічного відділення КЗ “Центральна міська лікарня м. Кіровограда”, 5-ої міської поліклініки та дитячої міської поліклініки №1.
Для забезпечення їх повноцінного функціонування, пояснила Оксана Макарук, передбачається виконати в приміщеннях, де знаходитимуться Центри, необхідні ремонтні роботи та придбати медичне обладнання.
За інформацією Оксани Макарук, у міському бюджеті передбачені кошти в сумі 154, 2 тисячі гривень для закупівлі сучасного діагностичного обладнання. Крім того, звернула увагу начальник управління, за кошти субвенції з державного бюджету у сумі 6,37 мільйона гривень Центри отримають дороговартісне медичне обладнання: два рентгенодіагностичних апарати, мамограф, 4 комплекти для холтерівського моніторування ЕКГ та 4 комплекти для моніторування артеріального тиску, 2 ультразвукових апарати, 8 біохімічних та 5 гематологічних аналізаторів.
Міський голова Олександр Саінсус поставив перед управлінням охорони здоров’я завдання забезпечити функціонування всіх чотирьох центрів ранньої діагностики у Кіровограді до 1 жовтня 2012 року.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool