У Кіровограді запрацює експоцентр

Серпень 11, 2011 | Новини | Переглядів: 1738 | Коментарі: 0

Перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Ніколаєнко провів робочу нараду стосовно організації роботи виставки-презентації "Купуй кіровоградське".

Андрій Ніколаєнко зазначив, що подібна виставка в області проводитиметься вперше, вже обрано і майданчик для заходу, ним стане виставковий центр ЗАТ "Піраміс". Виставка присвячена 20-й річниці незалежності України, а тому буде проведена напередодні цього свята і триватиме три дні.
Андрій Ніколаєнко наголосив, що у рамках виставки її учасники – райони області та міста обласного значення і обласний центр - мають представити ті підприємства, які якнайкраще презентуватимуть потенціал територій.
Як зауважив Андрій Ніколаєнко, запланована виставка-презентація – це своєрідна репетиція виставки досягнень області, що відбудеться в рамках осіннього міжнародного інвестиційного форуму в Кіровограді, на який планується запросити Президента України Віктора Януковича.
Обговорюючи організаційні моменти із представниками районів та керівником ЗАТ "Піраміс" Ігорем Глібко Андрій Ніколаєнко висловив цілий ряд зауважень, які мають врегулювати учасники заходу. Перший заступник голови облдержадміністрації зазначив, що виставку відкриє очільник області Сергій Ларін. На думку Андрія Ніколаєнка, у організації роботи виставки-презентації варто передбачити проведення дегустацій представленої продукції на кшталт того, як це відбувається під час всеукраїнської виставки "Барвиста Україна".

джерело сайт ОДА


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool