У Кіровограді закликають водіїв і пасажирів бути взаємоввічливими та поважати один одного

Липень 13, 2012 | Новини | Переглядів: 1134 | Коментарі: 0

Відбулося чергове засідання міської комісії з розгляду нетактовної поведінки водіїв транспорту загального користування міста Кіровограда.

Цього разу на адресу міської влади звернулися зі своїми скаргами на нешанобливе ставлення водіїв та відмову уперевезенні пільгових категорій громадян шестеро пасажирів.
Розглядаючи скарги, члени комісії уважно вислуховували як скаржників, так і водіїв. У деяких випадках сторонни знаходять порозуміння. Так, реагуючи на скаргу по 113 маршруту, водій приніс свої вибачення, а перевізник запропонував скаржниці отримати безкоштовний проїзний квиток. За словами заступника директора підприємства “Паритет – Сервіс” Василя Білобородова, їх транспортні засоби обслуговують близько 20 тисяч пасажирів в місяць, з них понад тисячу пільговиків. І не завжди тільки водії є винуватцями критичних ситуацій в салоні автомобіля. Василь Білобородов закликав водіїв і пасажирів бути взаємоввічливими і поважати один одного.
Ряд водіїв отримають адміністративні покарання за свою поведенку, за результатами розгляду комісія рекомендувала перевізникам:
суворо попередити водіїв автобусних маршрутів № 4, 113 про недопустимість подібних випадків у подальшому, а у разі повторення подібного, розірвати з водієм трудову угоду;
перевізнику «Інгул Транс Авто» у разі повторення подібного випадку звільнити за невиконання Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту водія маршруту № 134.
 

джерело, фото Ігоря Філіпенка.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool