У Кіровограді загинув пішохід

Грудень 01, 2011 | Новини | Переглядів: 1334 | Коментарі: 0

По телефону 102 надійшло повідомлення про те, що в м. Кіровограді на перехресті вул. Московська і пров. Виноградний сталася ДТП і є потерпілі. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УДАІ УМВС Кіровоградської області 

На місці аварії інспектори ДАІ встановили, що 25 на перехресті вул. Московська і пров. Виноградний водій автомобіля «ВАЗ-21063», 53-річний місцевий житель, скоїв наїзд на пішохода, який переходив проїзну частину по ходу руху автомобіля в зоні нерегульованого пішохідного переходу. В результаті аварії 70-річний пішохід загинув на місці пригоди. За даним фактом триває перевірка.
Управління Державтоінспекції звертається до пішоходів. Не ризикуйте, переходьте проїжджу частину лише по пішохідних переходах, переконавшись, що водії транспортних засобів поступаються Вам дорогою.
При русі в темний час доби і в умовах недостатньої видимості пішоходам рекомендується мати при собі предмети зі світловідбиваючими елементами і забезпечувати видимість цих предметів водіям.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool