У Кіровограді введено в експлуатацію понад 39 тисяч квадратних метрів житла

Лютий 03, 2012 | Новини | Переглядів: 1026 | Коментарі: 0

Начальник управління містобудування та архітектури міської ради Вадим Мездрін повідомив, що у Кіровограді проведено інвентаризацію об'єктів та створено інформаційний реєстр незавершеного будівництва.

За результатами проведеної інвентаризації в обласному центрі нараховується близько 76 недобудованих об'єктів, з яких 27 - об'єкти незавершеного житлового будівництва. 

Під час зустрічей з представниками забудовників об'єктів житлового та нежитлового будівництва керівництвом управління ставилась чітка вимога приведення стану будівельних майданчиків до вимог державних будівельних норм, обов’язкового впорядкування прилеглих територій, відзначив Вадим Мездрін.
Відповідно до Програми будівництва (придбання )доступного житла у м.Кіровограді на 2011 -2017 р. затвердженої рішенням КМР від 31.05.2011 р. № 565, з метою формування черги громадян, які мають право на надання державної підтримки для забезпечення доступним житлом, виконавчими органами міської ради проведено інформаційну роботу з підприємствами, установами та організаціями міста, на яких здійснюється квартирний облік громадян за місцем роботи щодо взяття на облік бажаючих взяти участь у Програмі.
В холі адміністративного приміщення Кіровоградської міської ради встановлено інформаційний стенд щодо положень Програми. На виконання зазначеної Програми затверджено проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1,5 га в постійне користування для будівництва житлових будинків за адресою : м. Кіровоград, вул. Генерала Жадова поз. 36.
За інформацією Вадима Мездріна, загальна площа введеного житла у Кіровограді за 2011 рік становить 39154,0 м2, в тому числі :введено в експлуатацію: І чергу житлового будинку по вул. Космонавта Попова, 16/17, площею 4075,0 кв. м, забудовник: Міністерство оборони України, ІІ чергу (59 кв.) ж. б. по вул. Острівській, 4 площею 3763,0 кв.м, забудовник: ТОВ "Сканія", площа введеного в експлуатацію індивідуального житла становить 31316,0 м2

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool