У Кіровограді всі незаконні об'єкти торгівлі підлягатимуть демонтажу, - Сергій Васильченко

Вересень 18, 2014 | Новини | Переглядів: 1292 | Коментарі: 0

Сьогодні, 18 вересня 2014 року, під головуванням заступника міського голови Сергія Васильченка відбулось засідання комісії з демонтажу тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності

На розгляд комісії виносились близько десяти питань щодо розміщення на території міста тимчасових споруд без відповідних дозволів.
Заступник міського голови підкреслив, що робота даної комісії надзвичайно важлива, адже від неї залежить впорядкування сфери торгівлі у місті Кіровограді та надання якісних послуг мешканцям міста. Зовнішній вигляд вулиць - це обличчя нашого міста, тому їх треба очистити від зайвих та незаконних тимчасових споруд.
- Ми будемо реагувати на всі звернення, ретельно їх опрацьовувати та виносити відповідні рішення. Всі незаконні об'єкти торгівлі підлягатимуть демонтажу, - наголосив Сергій Васильченко.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool