У Кіровограді вшанують пам’ять загиблих героїв АТО

Жовтень 12, 2015 | Новини | Переглядів: 1368 | Коментарі: 0

13 жовтня, напередодні Дня захисника України — свята, що відзначається 14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва у Кіровоградській міській раді відбудеться зустріч секретаря міської ради Івана Марковського з родинами загиблих учасників антитерористичної операції у східних областях України.

Під час зустрічі, яка розпочнеться об 13.00 у 426 кімнаті міської ради, відбудеться вручення відзнак виконавчого комітету Кіровоградської міської ради І та ІІ ступенів та матеріальної допомоги сім’ям Героїв, які не повернулися з війни.
По закінченні зустрічі її учасники переїдуть на Меморіальний комплекс “Фортечні вали”, де о 13.50 учні Кіровоградської школи – інтернату, ліцею “Сокіл” розпочнуть церемонію посвяти у кадети.

А о 14.50 родини учасників АТО разом із представниками влади, громадськості, студентської та учнівської молоді, бойовими побратимами покладуть живі квіти до могил на Алеї почесних воїнських поховань на Рівнянському кладовищі та на усіх кіровоградських цвинтарях, де знайшли свій вічний спочинок Герої АТО.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool