У Кіровограді вшанували працівників бібліотечної справи

Вересень 28, 2012 | Новини | Переглядів: 1236 | Коментарі: 0

Сьогодні, 28 вересня, кіровоградські бібліотекарі святкували відразу два свята – Всеукраїнський день бібліотек та 35 – річчя Кіровоградської міської централізованої бібліотечної системи.

 Вшанувати кращих працівників бібліотечної справи у Кіровоградській міській раді завітали секретар міської ради Ігор Волков та в.о. заступника міського голови Сергій Дьячук. Вони тепло привітали бібліотекарів з їх професійним святом та відзначили, що в міських бібліотеках працюють творчі особистісті, які щедро з повною віддачею служать суспільству і читачам. За вагомий внесок у розвиток сфери культури міста, збереження бібліотечного фонду, високий професіоналізм та з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек і 25-річчя від дня заснування Кіровоградської міської централізованої бібліотечної системи Ігор Волков вручив колективу Кіровоградської міської централізованої бібліотечної системи Грамоту Кіровоградської міської ради та виконавчого комітету та нагородив відзнакою виконавчого комітету Кіровоградської міської ради «За заслуги» ІІ ступеня Залевську Ларису Василівну - завідуючу відділом інноваційно-методичної роботи Кіровоградської міської централізованої бібліотечної системи. Грамоти Кіровоградської міської ради та виконавчого комітету від в.о. заступника міського голови Сергія Дьячука отримали працівники міської централізованої бібліотечної системи: Верозуб Наталя Миколаївна – завідуюча бібліотекою-філією №2, Котлярова Світлана Валентинівна – завідуюча бібліотекою-філією №5, Мороз Марія Трохимівна – головний бібліотекар бібліотеки-філії №2.

за матеріалами

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool