У Кіровограді вручено перший біометричний паспорт

Січень 20, 2015 | Новини | Переглядів: 2533 | Коментарі: 0

20 січня в Управлінні Державної міграційної служби України в Кіровоградській області було вручено перший паспорт громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм.

Першим власником біометричного документа став кіровоградець Юрій Бондар, який подав заяву на оформлення паспорта 13 січня. Деякі новації з’явились в процедурі отримання документа. Під час видачі власник паспорта проходить процедуру верифікація особи за відбитками пальців рук.
Наразі до Управління надійшло шість паспортів громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм, які були оформлені у терміновому порядку.
На даний час до УДМС в області звернулось із заявами про оформлення та видачу паспорта громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм 70 осіб, документа без електронного носія – майже 600 громадян України.

УДМС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool