У Кіровограді внесені зміни до трьох автобусних маршрутів

Жовтень 20, 2015 | Новини | Переглядів: 4443 | Коментарі: 0

Враховуючи звернення, що надійшли до виконавчих органів міської ради, результати обстеження пасажиропотоків, з метою задоволення потреб мешканців міста в обслуговуванні громадським транспортом виконавчий комітет Кіровоградської міської ради вніс зміни до мережі автобусних маршрутів загального користування міста Кіровограда

Відповідно до прийнятого рішення, автобусний маршрут № 104 буде рухатися відтепер від Критого ринку вулицями Яновського, Комарова, Межовим Бульваром, Ушакова і далі центральною частиною міста по вулиці Велика Перспективна з поворотом на вулицю Шевченка, Медведєва, Ельворті, Колгоспну, Павла Сніцара, Куйбишева, Братиславську до ТДВ “М’ясокомбінат “Ятрань”.

Внесені зміни і до маршруту руху автобу №18, який від Великої Балки до 1-ого оптового ринку перевозитиме пасажирів по проспекту Винниченка з виїздом на вулиці Жовтневої революції, Юрія Олефіренка та Київську.

284 автобусному маршруту дозволили рухатися центральною частиною Кіровограда

Виконком також продовжив маршрут №1-ц від вулиці Генерала Жадова до Лісопаркової.

Управління розвитку транспорту та зв’язку Кіровоградської міської ради має забезпечити внесення змін до паспортів усіх вказаних автобусноих маршрутів

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool