У Кіровограді вкрали автомобіль «ВАЗ-2101»

Травень 11, 2015 | Новини | Переглядів: 890 | Коментарі: 0

Близько третьої години ночі працівниками ДАІ був зупинений автомобіль ВАЗ 2101 під керуванням 24-річного мешканця обласного центру. Як з’ясувалося, громадянин «позичив» транспортний засіб, аби дістатися додому. За скоєне йому загрожує покарання у вигляді 5 років обмеження або позбавлення волі.

Пригода сталася пізно вночі. Непрацюючий громадянин, перебуваючи у нетверезому стані, мав намір доїхати додому. Однак з урахуванням пізньої години скористатися громадським транспортом було вже не можливо.
Довго не роздумуючи, чоловік пішов у напрямку одного з мікрорайонів, де угледів припарковані власниками автомобілі біля під’їздів. Обравши той, який зміг «освоїти» без допомоги ключа запалення, громадянин вирушив у дорогу.
Однак дістатися до місця призначення за іронією долі йому так і не вдалося. При перевірці документів працівники ДАІ відразу зрозуміли, що автівка належить іншому власнику, оскільки будь-які документи у правопорушника були відсутні. Крім того, викликав занепокоєння і фізичний стан самого автомобіліста. Чоловік плутався у показах, слабо орієнтувався у тому, що з ним відбувається, і з величезними зусиллями згадав своє ім’я та місце проживання.
Яким же було здивування власника ВАЗу, коли потерпілому зателефонували правоохоронці і пояснили, що його автівка не на тому місці, де він лишив її звечора, а на штрафмайданчику, однак, на щастя, ціла і неушкоджена.
По даному факту розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». За скоєне зловмиснику загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк від 3 до 5 років, або позбавлення волі на той самий строк.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області

 

 

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool