У Кіровограді визначилися кращі юні стрільці

Лютий 09, 2016 | Новини | Переглядів: 866 | Коментарі: 0

Із 2 по 5 лютого в приміщенні стрілецького тиру комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 3 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради» проходив відкритий чемпіонат Кіровограда зі стрільби кульової.

У змаганнях взяли участь 65 юних спортсменів-початківців з обласного центру та смт. Петрово, які визначали кращих у стрільбі з пневматичного пістолета та пневматичної гвинтівки.

Під час урочистого відкриття змагань юних спортсменів привітали головний спеціаліст відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради Славік Іванов, Заслужені тренери України зі стрільби кульової Ілгам та Олена Ібрагімови, чемпіони Європи 2015 року зі стрільби кульової серед спортсменів із вадами слуху Олександр Костик і Сергій Фомін.

Переможцями змагань у різних вправах стали: Наталія Шуть, Станіслав Ровний, Владислав Троян, Анастасія Юрова, Владислава Коваленко, Станіслав Міхнюк. Вони нагороджені дипломами і медалями відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, а також отримали спортивні сувеніри від відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool