У Кіровограді визначились кращі знавці Конституції України

Лютий 27, 2015 | Новини | Переглядів: 1039 | Коментарі: 0

У Кіровограді завершився ІІ міський етап конкурсу на кращого знавця положень Конституції України та права серед учнів 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів міста.

Конкурс, організований Кіровоградським міським управлінням юстиції та управлінням освіти Кіровоградської міської ради, проходив у приміщенні Кіровоградської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І.Чижевського.
Визначилися і переможці конкурсу:

І-е місце: Шишкевич Микита, учень 11-Е класу НВО ліцей № 8;(вчитель Кравченко Юлія Вікторівна);

ІІ-е місце розділили між собою :
-Денисенко Катерина; учениця 11-е класу, НВО ліцей № 8,(вчитель Кравченко Юлія Вікторівна);
-Мітькова Ілона; учениця 11-го правового класу КЗ «Педагогічний ліцей»; (вчитель Харченко Сергій Петрович);
-Прибора Богдан, учень 11-го класу гімназії №9; (вчитель Тарасенко Наталія Миколаївна);

ІІІ-е місце розділили між собою:
-Калашнікова Анастасія, учениця 11-го «А» класу НВК №26; (вчитель Ворона Сергій Олексійович);
-Гольвердієв Шаміль Каміл огли, учень 11-го НВО ЗОШ –інтернат ліцей «Сокіл»; (вчитель Стрижак Ольга Миколаївна);
-Матяж Анна, учениця 11-го класу, НВО ЗОШ –інтернат ліцей «Сокіл»; (вчитель Стрижак Ольга Миколаївна);
-Платонов Максим, учень 11-«А» класу СЗОШ№ 14; (Скобіоале Наталія Вікторівна).

Члени журі відзначили, що учасники міського етапу конкурсу чудово справились зі своїми завданнями, які цього року були надзвичайно складними. У творчих змаганнях взяли участь 31 учень, що свідчить про високу активність молоді та значну цікавість до предмету правознавства.
У цьогорічному конкурсі були і свої особливості: спробували свої сили і учні 10-х класів. Кращими у цій категорії стали: Олійніченко Карина – 49 балів, учениця 10-го класу ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4 , (вчитель Погрібний Дмитро Олександрович) та Кахнова Марина – 49 балів, учениця 10-В класу гімназії № 9 м. Кіровограда, вчитель Тарасенко Наталія Миколаївна).
Необхідно відзначити стійку тенденцію перемог у Конкурсі учнів із таких навчальних закладів міста Кіровограда: гімназія № 9, ЗОШ № 4, ЗОШ № 14, № 26, НВО ліцей № 8, КЗ «Педагогічний ліцей”
Щиро вітаємо педагогічні колективи шкіл із перемогою їх вихованців. Важливо також відзначити, що випускники цих шкіл гідно представляють свої заклади на юридичних факультетах престижних вузів України, і працюють висококваліфікованими юристами, у тому числі і спеціалістами органів юстиції та правоохоронних органів Кіровограда.
Членами журі були запрошені знані у місті і водночас молоді вчителі – правознавці : Ворона Сергій Олексійович, НВО ЗНЗ № 26, Погрібний Дмитро Олександрович, ЗОШ №4, Коляда Світлана Володимирівна, НВО ЛШД НЗ «Вікторія П», Погоріла Вікторія Вікторівна, НВО школа – ліцей № 8.
Всі переможці конкурсу будуть нагороджені дипломами та грамотами Кіровоградської міської ради та Кіровоградського міського управління юстиції


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool