У Кіровограді виявили підпільне виробництво

Травень 11, 2011 | Новини | Переглядів: 1783 | Коментарі: 0

Кіровоградські податківці виявили підпільне виробництво, яке спеціалізувалось на пошитті літніх капелюхів. Про це інтернет-видання  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області.

Боротьба з проявами „тіньової” економіки – один із головних напрямів роботи податкової служби Кіровоградської області. Так, в ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники податкової міліції Олександрійської ОДПІ виявили чергове підпільне виробництво

Слідство встановило – в підвальному приміщенні на окраїні Світловодська місцевий житель облаштував цех, який спеціалізувався на пошитті літніх капелюхів. Серед асортименту товарів, що тут вироблялись, були тюбетейки, панамки та кепки морських капітанів.

З місця події податківці вилучили десять швейних, три оверлочних та два кнопкових станки, близько тисячі літніх головних уборів. Загальна сума зазначеного майна становить більше 120 тисяч гривень. Крім того, під час перевірки співробітники податкової міліції виявили трьох осіб, які працювали на виробництві без необхідного юридичного оформлення, тобто нелегально. При цьому, відповідно, не сплачувались податок на доходи фізичних осіб, внески до Пенсійного та інших фондів, чим порушувались права зазначених громадян та інтереси держави.

Нині проводиться подальша перевірка.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool