У Кіровограді виявили близько 60 незаконно встановлених об’єктів торгівлі

Січень 04, 2016 | Новини | Переглядів: 1275 | Коментарі: 0

Управління містобудування та архітектури міської ради виконало інвентаризацію малих архітектуриних форм на території Кіровограда. Відповідне доручення перед виконавчим органом поставив міський голова Андрій Райкович 30 листопада 2015 року.

Результати інвентаризації представила заступник начальника управління Ірина Мартинова під час апаратної наради сьогоджні, 4 січня.

За її інформацією, управлінням видані паспорти прив’язки на розміщення тимчасових споруд у вигляді торгівельних павільйонів для провадження підприємницької діяльності у кількості: 2011р. - 12, у 2012р – 57, у 2013 р.-25, у 2014 р - 65.

Протягом 2015 року підприємці отримали 65 паспортів прив’язки, в тому числі 49 паспортів відповідно до комплексної схеми розміщення тимчасових споруд та архітипів тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в м. Кіровограді, 7- по комплексній схемі с. Нове та 9- відповідно документів на землю.
Ірина Мартинова відзначила, що замовникам, яким видані паспорти прив’язки у 2015 році, 4 грудня були надіслані листи щодо призупинення встановлення тимчасових споруд у зв’язку з доопрацюванням комплексної схеми та проведенням інвентаризації тимчасових споруд та додатково попереджено їх про це у телефонному режимі.

У результаті інвентаризації управління виявило близько 60-ти об’єктів торгівлі, на які паспорти прив’язки на розміщення тимчасових споруд не надавались:
по вул. Габдрахманова - на 1спооруду інформація відсутня;
по вул. Шевченка - на 1споруду на зупинці громадського транспорту інформація відсутня;
по вул. Полтавській на 1 споруду інформація відсутня;
по вул. Короленка на 4 споруди інформація відсутня;
по вул. Преображенська – на 10 споруд інформація відсутня;
по просп. Університетський - на 6 споруд інформація відсутня;
по просп. Правди (напроти Дендропарку, від Муніципального ринку до вул. Волкова) – на 1- інформація відсутня;
по просп. Правди ( зупинка напроти муніципального ринку) – інформація відсутня;
по вул. Островській – на 1 споруду інформація відсутня;
по вул. Червоногвардійська - на 14 споруд інформація відсутня ( у тому числі 8 біля дитячого садка);
вул. Євгена Маланюка – на 1 інформація відсутня;
по вул.Московській – на 4 інформація відсутня;
перехрестя вул. Великої Пермської та пров. Фортечному- на 1 інформація відсутня;
вул. Яновського у 2009 році надані паспорти прив’язки ТОВ «Ринок Престиж», які втратили чинність 13.04.2012 р. на даний час термін паспортів не поновлювався;
перехрестя вул. Короленка та Леваневського - на 1 споруду інформація відсутня;
вул. Шмідта – на 3 споруди інформація відсутня;
вул. Велика Перспективна, біля готелю «Київ» - на 4 інформація відсутня;
вул. 50 років Жовтня – на 2 споруди інформація відсутня;
вул. Жовтевої революції на - 10 інформація відсутня.

Ірина Мартинова підкреслила, що вже підготовлений проект рішення виконавчого комітету Кіровоградської міської ради про демонтаж 2 тимчасових споруд, а саме: «Хот-Дог» (ФОП Масловська) та «МТС»-«ХОТ-ДОГ»( ФОП Годованець), розміщених по вулиці Преображенській напроти обласної дитячої лікарні. А у зв’язку із реконструкцією дитячої лікарні та перенесенням головного входу до закладу, ситуацію щодо паркування автомобілів, розміщення зупинки громадського транспорту, пішохідного переходу та розміщення тимчасових споруд необхідно переглянути спільно із відділом ДАІ міста, проектною організацією та представниками лікарні, переконана Ірина Мартинова.

По проспекту Університетському (біля входу до обласної лікарні) виявлено 2 незаконно встановлених павільйони: на один інформація в управлінні відсутня, на другий - видано паспорт прив’язки 2015 р., але його встановлення не відповідає вимогам виданого паспорту (споруда збільшена в розмірах), про що складено відповідний акт.

З метою застосування законних засобів впливу на власників самовільно встановлених тимчасових споруд, спецінспекція Кіровоградської міської ради складе на порушників Правил благоустрою міста Кіровограда відповідні протоколи, повідомила Ірина Мартинова.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool