У Кіровограді вивозять сніг, борються із ожеледицею і протидіють паводку

Січень 28, 2016 | Новини | Переглядів: 1331 | Коментарі: 0

Комунальники продовжують очищати Кіровоград від снігу. Вся комунальна техніка працювала з дев’ятої вечора 27 січня , і до восьмої ранку сьогоднішнього дня.

Механізми КП “Кіровоград – Універсал 2005” - два трактори зі щітками МТЗ – 82, чотири сакмосвали МАЗ і КАМАЗ, навантажувач Т-156Б забезпечували вивезення снігу з площі Героїв Майдану. Загалом, за інформацією головного управління ЖКГ вивезено 376 м3 снігу.

Надзвичайно важливою ділянокю роботи цієї ночі була посипка вулиць протиожеледною сумішшю згідно графіку руху техніки. 3 піскорозкидувачі висипали загалом на транспортні магістралі 17,5 т суміші.
Ще два КРАЗи і два КАМАЗи вивозили згорнутий сніг з вулиці Велика Перспективна від магазину “Сільпо” до вулиці Шевченка. Тут у місця складування відправлено близько 260 м3 снігу.

В якості протипаводкових заходів були розчищені зливоприймальники по вулицях Кірова та Великій Перспективній (біля мосту). Роботи з перевірки і розчищення зливоприймальників продовжуються у місті і зранку. Їх виконують 10 спеціалістів комунального підприємства.
Підприємство “Кіровоград – Універсал 2005” тримає безпосередній зв’язок із перевізниками. Усі заявки водіїв маршрутних таксі щодо ліквідації проблемних ділянок на проїжджій частині виконуються оперативно.
Спеціалісти і техніка КП «Кіровоград-Благоустрій» здійснювали обрізку дерев, навантаження та вивезення гілля із території біля будинку по вулиці Чміленка, 27.

Трактор з відвалом МТЗ 80 виконував механізоване очищення доріжок по вулицях Соколовській, Садовій, частково Яновського, Куроп’ятникова.

Навантажувач БОРЕКС, МТЗ 82, 3 самосвали КАМАЗ і ГАЗ забезпечили вивезення снігу із Тетаральної площі. Автомобілі зробили 52 поїздки.
Сили комунальників також були задіяні на прибиранні сміття з урн, очищенні садових доріжок від снігу, льоду, посипанні доріжок відсівом на території 12 парків та скверів, які утримує КП «Кіровоград-Благоустрій».

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool