У Кіровограді вивезено понад 4300 кубічних метрів снігу

Лютий 02, 2016 | Новини | Переглядів: 996 | Коментарі: 0

У період із 7 січня по 2 лютого поточного року комунальні служби та міські підприємства вивезли з центральної частини міста понад 4332 кубічних метрів снігу.

Як повідомив начальник головного управління житлово – комунального господарства міської ради Олександр Хачатурян, у процесі очищення обласного центру від снігу було задіяно 9 одиниць комунальної і 7 одиниць залученої техніки, які зробили сукупно 557 їздок до місць його складування.

Сьогодні, 2 лютого, Олександр Хачатурян під час прес – конференції також детально проінформував представників засобів масової інформації про всю спеціальну техніку, яку комунальні підприємства мають можливість використати для боротьби зі снігом.

За його інформацією, на озброєнні КП “Кіровоград – Універсал 2005” 27 одиниць такої техніки: 6 тракторів МТЗ з відвалами, 6 автомобілів ЗІЛ 130 ПМ з відвалами, 2 піскорозкидувачі МАЗ з відвалами, 3 піскорозкидувачі ЗІЛ, один з яких має відвал, 2 фронтальних навантажувачі Т-150, по одному навантажувачу “Борекс” і Т-156, 2 грейдери, 4 самоскиди. Станом на сьогоднішній день 25 механізмів у строю, а два – у ремонті.

- На розчистку міста чи прибирання снігу ніколи всі 27 машин разом не виїжджають, у них різне функціональне призначення, - відзначив Олександр Хачатурян. – одномоментно можуть бути задіяні близько 15 одиниць техніки. Це ввело в оману деякі засоби масової інформації, які припустили, що автомобільний парк на комунальних підприємствах суттєво скоротився за останні роки.

Виконує своє завдання і спеціалізована техніка інших комунальних підприємств. Так, КП “Кіровоград Благоустрій” використовує трактор МТЗ-80, навантажувач “Борекс” і 2 самоскиди, “Ритуальна служба” – 2 екскаватори з відвалами, КП “Теплоенергетик” допомагає місту трактором з відвалом. Дві одиниці тракторної техніки є також в житлово – експлуатаційних об’єднаннях.

Залучалася на боротьбу зі снігопадом і 20 одиниць техніки приватних підприємств. Олександр Хачатурян висловив слова щирої подяки керівникам і колективам “Гідросили”, “Червоної Зірки”, “Ятрані”, Державної льотної академії, іншим підприємствам, установам та організаціям, які своєчасно допомогли місту боротися із негодою.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool