У Кіровограді висадять тисячу дерев

Квітень 04, 2016 | Новини | Переглядів: 835 | Коментарі: 0

 Акцію проведуть в рамках місячника благоустрою. Про це сьогодні, під час апаратної наради повідомив заступник кіровоградського міського голови Олександр Мосін

 Місячник в нашому місті триває вже тиждень. Комунальники прибирають зелені зоні, обрізають дерева, миють дороги, прибирають на цвинтарях. Проведуть і два загальноміські суботники – 16 та 23 квітня.

Про це розповів начальник ГУ ЖКГ міської ради Олександр Хачатурян. - Місто вже розбили на сім секторів – повідомив посадовець – п»ять з них – це територія багатоповерхівок та промислових підприємств. А два сектори – це приватні забудови. Контроль за якістю прибирання за п»яти секторами покладений за ЖЕО №№1, 2, 3 та КРЕПом № 4. А за двома іншими - на керівництво Фортечної і Подільської в місті Кіровограді рад. Як доповів головний комунальник міста, на території Кіровограда висадять також тисячу дерев та кущів. Приберуть та озеленять також території парку Ковалівського та Пушкіна.

За словами Олександра Мосіна, необхідно активніше відновлювати і меморіальний комплекс Фортечні Вали. - Необхідно пришвидшити роботу – наголосив заступник міського голови – аби до травневих свят вся робота була виконана. Я прошу щотижнево звітувати про хід робіт, і постійно тримати це питання на контролі. Також Олександр Мосін вчергове звернувся до правоохоронців, щоб ті посприяли й допомогли звільнити шляхи від припаркованих авто, аби комунальники могли якісно прибрати дороги від бруду.

джерело

 


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool