У Кіровограді винуватцю смертельної ДТП повідомлено про підозру

Червень 29, 2016 | Новини | Переглядів: 1029 | Коментарі: 0

27 червня в одному з мікрорайонів обласного центру водій легкового автомобіля «Сітроен» не впорався з керування та виїхав на зустрічну смугу, де скоїв зіткнення з автомобілем «Москвич». Внаслідок ДТП травмувалося 5 осіб, серед них 3 – малолітніх дітей, 1 особа померла у лікарні.

По даному факту розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

У даний час водій іномарки затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та йому повідомлено про підозру. Протягом доби за поданням слідчих ГУНП в області судом стосовно нього буде обрано міру запобіжного заходу.

За скоєне чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Сектор комунікації ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool