У Кіровограді винуватця смертельної ДТП засуджено до 5 років позбавлення волі

Лютий 04, 2016 | Новини | Переглядів: 1115 | Коментарі: 0

За принципової та послідовної позиції прокуратури області кіровоградця, який на смерть збив на пішохідному переході по вул. 40 років Перемоги жінку та зник з місця пригоди, засуджено до 5 років позбавлення волі.

В судовому засіданні державним обвинувачем доведено, що засуджений порушив правила безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого. Зокрема, не вибрав безпечної швидкості руху, проігнорував дорожній знак пішохідного переходу та виїхав на зустрічну смугу.

Після наїзду водій залишив місце пригоди та намагався приховати сліди злочину.

Вироком суду апеляційної інстанції чоловіка визнано винним за ч. 2 ст. 286 КК України та призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 3 роки.

На даний час вирок набрав законної сили.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool