У Кіровограді вимушені переселенці будуть отримувати грошові виплати

Червень 14, 2016 | Новини | Переглядів: 1029 | Коментарі: 0

Рішення Кіровоградської міської ради відкрило можливість вимушеним переселенцям зі східних областей України і Криму отримувати грошові виплати і державні допомоги.

Про це сьогодні повідомила начальник відділу реєстрації місця проживання особи Кіровоградської міської ради Катерина Струк.

Кaбінет Міністрів вніс зміни до постанови № 509, в якій вилучaється  штaмп. Але для вступу їх у дію пoтрібен чaс на офіційне оприлюднення, тoму поки що ми будемo здійснювати реєстрацію власними силами, - зазначила Катерина Струк.
Поставити штамп у довідці можна в будь-який робочий день тижня з 10 до 12 години в Регіональному штабі підтримки переселенців при Кіровоградській ОДА, в кабінеті № 12
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool