У Кіровограді вилучили незаконні сигарети на 110 тисяч гривень

Травень 23, 2015 | Новини | Переглядів: 979 | Коментарі: 0

В рамках всеукраїнської операції «Акциз – 2015» працівниками слідчого і оперативного управлінь Головного управління ДФС у Кіровоградській області спільно з працівниками УСБУ в Кіровоградській області проведено невідкладні слідчі дії в м. Кіровограді, в ході яких вилучено 1000 блоків незаконно виготовлених тютюнових виробів виробництва Росії.

Загальна вартість вилучених фальсифікованих підакцизних товарів становить 110 тисяч гривень.
За вказаним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості та розпочато кримінальне провадження, за ч.1 ст.204 Кримінального кодексу України.
Слідчим та оперативним управліннями фіскальної служби області систематично особлива увага приділяється детінізації ринку підакцизних товарів та виявлення кримінальних правопорушень у вказаній сфері.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool