У Кіровограді викриті афери з житлом

Серпень 26, 2014 | Новини | Переглядів: 1252 | Коментарі: 0

Перевірка службової документації кіровоградських КРПЕів, які підлягають ліквідації дозволила виявити в обласному центрі масштабні афери з квартирами. Про це повідомив секретар міської ради Іван Марковський сьогодні, 26 серпня, під час прес – конференції у міській раді.

За його словами, зловмисники підробляли ордери на житло, яке вважалося безгосподарним після смерті відповідальних квартиронаймачів. Це дозволяло здійснювати приватизацію житла з подальшою його перепродажею. Поки що зафіксовано два таких випадки на території одного КРЕПу у 101 мікрорайоні міста, проінформував Іван Марковський. Секретар міської ради не виключив, що такі випадки можуть бутіи викриті і в інших КРЕПах. Сьогодні триває внутрішнє службове розслідування. Міська рада звернулася до правоохоронних органів з проханням визначити мусце знаходження особи, яка безпосередньо причетна до підробки документів, оскільки вона зникла.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool