У Кіровограді викрили крадія автомобільних акумуляторів

Лютий 25, 2016 | Новини | Переглядів: 690 | Коментарі: 0

36-річний раніше судимий місцевий житель вчиняв крадіжки із транспортних засобів мешканців обласного центру. Уже встановлено його причетність до 4 таких епізодів. За скоєне підозрюваному загрожує до 5 років позбавлення волі.

До Кіровоградського відділу поліції протягом кількох тижнів надходили повідомлення від громадян про викрадення з автомобілів акумуляторів та іншого приладдя.

Діяв зловмисник переважно вночі. Привертали увагу кіровоградця легковики вітчизняного виробництва та старенькі іномарки, які були припарковані біля багатоповерхівок. За допомогою ножиць крадій потрапляв всередину авто, потім відкривав капот та діставав звідти акумулятор. Крім того, з багажного відділення зловмисник забирав термоси, набори ключів та різні інструменти.

Акумулятори чоловік продавав за 300-400 гривень, а кошти витрачав на власні потреби.
«Отримавши оперативну інформацію, працівники карного розшуку встановили місцезнаходження злодія. У сумці, яку він мав при собі, правоохоронці вилучили і знаряддя кримінальних правопорушень – ножиці та плоскогубці», - повідомив начальник Кіровоградського відділу поліції Ігор Пайлик.

За цими фактами розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool