У Кіровограді виконавчий комітет міської ради розпочав процедуру погодження галузевих програм

Січень 26, 2016 | Новини | Переглядів: 996 | Коментарі: 0

Виконавчий комітет Кіровоградської міської ради розпочав процедуру погодження галузевих програм соціально – економічного розвитку міста, які мають бути затвердженими на наступній, третій сесії міської ради.

Сьогодні, 26 січня, члени виконкому розглянули дванадцять таких програм. За результатами обговорення виконавчий комітет погодив та доручив відполвідним виконавчим органам винести на розгляд міської ради наступні Програми:

- Програму інформатизації та електронного самоврядування “Електронне місто” на 2016-2018 роки;
- Програму з проведення робіт зі встановлення меж м. Кіровограда на 2016 рік;
- Програму фінансового забезпечення нагородження відзнаками Кіровоградської міської ради та виконавчого комітету на 2016 рік;
- Програму з розвитку і управління персоналом в Кіровоградській міській раді на 2016 рік;
- Програму соціального захисту та соціальної підтримки окремих категорій населення міста Кіровограда на 2016 рік;

Комплексну програму підтримки учасників антитерористичної операції в східних областях України та членів їх сімей – мешканців Кіровограда на 2016 рік;
- Програму запобігання надзвичайним ситуаціям та ліквідації їх наслідків на 2016 – 2018 роки;
- Міську програму соціально – правового захисту дітей, профілактики правопорушень у дитячому середовищі та популяризації сімейних форм виховання на 2016 рік;
- Програму управління комунальним майном на 2016 рік;
- Програму будівництва, реконструкції, ремонту доріг та експлуатації дорожньої системи в місті Кіровограді на 2016 рік;
- Програму реалізації вимог Закону України “Про адміністративні послуги” на 2016 – 2018 роки.

Одна програма не знайшла підтримки у членів виконкому. Вони не знайшли у Програмі розвитку житлово – комунального господарства та благоустрою міста на 2016 рік деталізації видатків на конкретні об’єкти, де будуть ремонтуватися дахи, ліфти, фасади, внутрішньобудинкові території тощо.

- Усі галузеві програми будуть розглядатися і прийматися у повній відповідності до чинного законодавства, - наголосив під час засідання міський голова Андрій Райкович. – Всі вони розміщені на офіційному сайті міської ради і це дає можливість долучитися до їх обговорення широкому колу громадськості із внесенням власних пропозицій.

Щодо програми розвитку житлово – комунального господарства, Андрій Райкович запропонував розглянути її на наступному засідання виконкому, після того, як профільне управління спільно з постійними депутатськими комісіями наповнять заходи програми конкретикою.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool