У Кіровограді відремонтують найпроблемнішу ділянку мережі теплопостачання

Червень 03, 2015 | Новини | Переглядів: 817 | Коментарі: 0

У Кіровограді розпочинається капітальний ремонт однієї із найпроблемніших діялнок мережі теплопотачання: магістрального трубопроводу діаметром 800 мм. по вулиці Київській.

Принципова, наполеглива позиція міської влади дозволила врешті залучити для такої необхідної реконструкції теплогону кошти державного бюджету у сумі сім мільйонів гривень. Про це повідомив начальник Головного управління житлово – комунального господарства Олександр Хачатурян , звітуючи перед виконавчим комітетом міської ради про підготовку до нового опалювального сезону.
У міському бюджеті буде передбачене співфінансування проекту у розмірі 700 тисяч гривень. Крім того, ремонтні бригади КП “Теплоенергетик” працюватимуть на не менш складних відтинках теплотраси – по вулицях Гагаріна і Чорновола. Аварійні ситуації на цих ділянках склали левову частку поривів мережі теплопостачання комунального підприємства.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool