У Кіровограді відремонтують найпроблемнішу ділянку мережі теплопостачання

Липень 14, 2015 | Новини | Переглядів: 889 | Коментарі: 0

Кіровоградська міська рада внесла зміни та доповнення до Заходів щодо забезпечення виконання Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою міста Кіровограда на 2015 рік.

На сьогоднішньому другому засідання сорок дев’ятой сесії міської ради депутати передбачили співфінасування із міського бюджету у сумі 580 тисяч гривень на реконструкцію теплових мереж від ТЕЦ до вул.Київської. Очікується, що частка коштів із державного бюджету на капітальний ремонт цієї ділянки магістральної мережі складатиме 5,8 мільйона гривень.
Прийнятим рішенням також збільшено видатки на ремонт внутрішньодворових доріг по провулку Фортечному, 21 – на 150 тисяч гривень, по вулиці 50 років Жовтня 22а, та 24а – на 670 тисяч гривень і на ремонт міжбудинкового проходу вздовж житлових будинків по вулиці Зінченка 3, 3а, 4б – на 58 тисяч гривень.
Міська рада доручила фінансовому управлінню внести відповідні зміни до розпису міського бюджету на 2015 рік.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool