У Кіровограді відновлено роботу 130-го автобусного маршруту

Січень 15, 2015 | Новини | Переглядів: 1158 | Коментарі: 0

З проханням поновити у Кіровограді автобусний маршрут № 130 до міської влади неодноразово зверталися мешканці міста, зокрема мікрорайону Катранівка.

Сьогодні, 15 січня, за сприяння керівництва Кіровоградської міської ради, організатор пасажирських перевезень в обласному центрі відновив роботу автобусного маршруту № 130 «Центральний ринок - Облонкодиспансер».
- Прийняте рішення дозволить суттєво поліпшити транспортне забезпечення віддаленого мікрорайону, - переконаний заступник міського голови Сергій Васильченко, який особисто проінспектував початок роботи на маршруті №130.
За інформацією Сергія Васильченка, відновлений автобусний маршрут функціонуватиме у звичайному режимі руху та обслуговуватиметься автобусами середньої пасажиромісткості з інтервалами руху у години «пік» до 20 хвилин, у міжпіковий час – близько 40 хвилин.
На даний час маршрут № 130 працює у режимі обстеження пасажиропотоку для визначення найбільш зручних для пасажирів графіків руху.
Відкореговані графіки руху будуть розміщені в кожному транспортному засобі, що обслуговує маршрут № 130, запевнив Сергій Васильченко.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool