У Кіровограді відновив роботу муніципальний патруль

Квітень 07, 2016 | Новини | Переглядів: 1026 | Коментарі: 0

Сьогодні, 7 квітня, рейдова група в складі представників управління торгівлі міської ради, поліцейських, фахівців ветеринарної медицини та спецінспекції, спеціалістів держсанепідслужби та дружинників здійснила перший рейд територією, що біля Центрального ринку.

Тут щодня виставляють на продаж молочні та м»ясні товари, овочі, фрукти. Представники Муніципального патруля вкотре пояснили торгівцям, що продавати товари на цій території – заборонено. Адже ті, хто купить продукти із землі, без належного контролю якості і походження, ризикує отримати отруєння, чи небезпечну кишкову інфекцію.

Продавцям з вулиці пропонують займатися торгівлею цивілізовано - на території базару. Місць на ринках міста цілком достатня, ціна – помірна, 3 гривні за день торгівлі. Керівники ринку, як запевнили представники управління торгівлі, готові розмістити на облаштованих місцях кожного продавця.

Сьогоднішня акція – попереджувальна. Якщо продавці з’являться на цьому місці завтра - їх чекатимуть вже не вмовляння, а реальні протоколи про порушення і штрафи.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool