У Кіровограді відкрився постійно діючий екскурсійний маршрут вихідного дня

Травень 23, 2016 | Новини | Переглядів: 1771 | Коментарі: 0

В суботу, 21 травня, у Кіровограді почав діяти постійний екскурсійний маршрут центральною частиною обласного центру. Кіровоградці підтвердили, що що вони люблять своє рідне місто і цікавляться його історією.

Відразу кілька десятків охочих поглибити свої знання з місцевого краєзнавства прийшли до обласного краєзнавчого музею, де розпочинався маршрут, кінцевим пунктом якого був театр імені Кропивницького. До екскурсії долучилися заступник міського голови Олександр Мосін та начальник відділу культури і туризму Анна Назарець, яка і виступила ініціатором проведення екскурсій вихідного дня у Кіровограді.

Необхідно відзначити, що бажаючих послухати про цікаві факти з історії нашого міста прийшло більше, ніж планувалося організаторами, тому учасників екскурсії було розподілено на дві групи.

Першу групу повів, розповідаючи про архітектурні особливості будівель, розташованих на вулиці Дворцовій, Олександр Полячок – директор музею музичної культури імені К. Шимановського. Другу групу очолила співробітник музею Олена Класова. Екскурсоводи багато уваги приділили історії кожної визначної будівлі, розповідали про відомих гостей та жителів нашого міста, про відомого архітектора Якова Паученко, який спроектував багато історичних споруд.

Цікава екскурсія не залишила байдужим нікого, а по її закінченні учасники засипали питаннями екскурсоводів. Такі цікаві піші екскурсії організатори планують проводити щосуботи. Початок о 17 годині біля обласного краєзнавчого музею. Запрошуємо жителів та гостей міста взяти участь у подорожі визначними місцями Кіровограда!

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool