У Кіровограді відкривається центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги

Липень 01, 2015 | Новини | Переглядів: 1002 | Коментарі: 0

На виконання положень Закону України «Про безоплатну правову допомогу» Міністерством юстиції України було створено 100 місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги, які забезпечуватимуть організацію її надання у цивільному та адміністративному процесах із 1 липня 2015 року соціально незахищеним громадянам, серед яких: малозабезпечені особи, діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, біженці, ветерани війни (в тому числі учасники АТО), члени сімей загиблих учасників бойових дій, реабілітовані особи та ін. відповідно до ст. 14 згаданого закону.

На території Кіровоградської області утворено 3 місцевих центри, кожен з яких буде охоплювати територію декількох районів або міст.
Кіровоградський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги розміщуватиметься за адресою: Кіровоград, вул. Преображенська, 2 і обслуговуватиме мешканців Кіровограда, Кіровоградського, Долинського, Компаніївського, Новгородківського, Новомиргородського та Устинівського районів.

Центр працюватиме із понеділка по четвер з 8.00 до 17.00, у п’ятницю – із 8.00 до 16.00, обід – з 12.00 до 12-48.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool