У Кіровограді відкрито найбільший спортивний майданчик за місцем проживання

Липень 18, 2011 | Новини | Переглядів: 1366 | Коментарі: 0

У Кіровограді відбулось урочисте відкриття спортивного майданчика по вул.Кропивницького,6, збудованого відділом фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради спільно з депутатами фракції Партії регіонів Кіровоградської міської ради. Про це інтернет-видання  «FotoInform» повідомили у прес-службі Кіровоградської міськради

 У відкритті найбільшого в обласному центрі майданчика за місцем проживання взяли участь міський голова Олександр Саінсус, секретар міської ради Ігор Волков, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Лариса Андреєва, депутати Кіровоградської міської ради Юрій Тітов та Сергій Калапа, начальник відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради Олександр Куценко, жителі мікрорайону, представники засобів масової інформації.
Міський голова Олександр Саінсус і депутати Кіровоградської міської ради Юрій Тітов та Сергій Калапа привітали мешканців вулиці з відкриттям спортивного майданчика та вручили дітям спортивний інвентар.
За інформацією Олександра Куценка, спортивний майданчик включає в себе: волейбольне, баскетбольне та мініфутбольне поля, стіл для настільного тенісу,та гімнастичний комплекс.
Усі бажаючі мали змогу в день відкриття взяти участь у спортивно-розважальних заходах, організованих відділом фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool