У Кіровограді відкритий розіграш Кубку міста з лао-тайських бойових мистецтв

Листопад 09, 2015 | Новини | Переглядів: 1340 | Коментарі: 0

8 листопада в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 35 відбувся відкритий Кубок міста Кіровограда з лао-тайських бойових мистецтв, присвяченого пам’яті загиблого в АТО Сергія Хрипунова, вихованця дитячо-юнацького клубу «Україна» відділу сім'ї та молоді Кіровоградської міської ради і пам'яті загиблих в АТО невідомих воїнів-героїв.

Сергій Хрипунов займався спортом в ДЮК «Україна» більше 10 років і виявив себе цілеспрямованим спортсменом, хорошим добропорядним товаришем і патріотом своєї Батьківщини.
У патріотичному турнірі, організованому і проведеному Кіровоградською обласною федерацією лао-тайських бойових мистецтв у співпраці з відділом фізичної культури та спорту, відділом сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради, дирекцією ЗОШ № 35, взяли участь 60 спортсменів - представники п’яти спортивних клубів міста Кіровограда: «Україна», «Воїн», «Тигр», «Пантера», «Кікфайтер» та спортсмени з Вільшанського філіалу Кіровоградської обласної федерації і з міста Миколаєва.
У загальнокомандному заліку перше місце виборов дитячо-юнацький клуб «Україна» відділу сім'ї та молоді Кіровоградської міської ради, срібні нагороди завоювали спортсмени клубу «Воїн» (ЗОШ № 35), третю сходинку п’єдесталу розділили представники спортивних клубів «Пантера» (НВО ЗНЗ № 20) та «Кікфайтер». В особистому заліку найкращий результат продемонстрували Михайло Андрейченко (8 років), і Олексій Брижицький (12 років) – спортсмени ДЮК «Україна», Олексій Полулях - спортсмен клубу «Воїн» (ЗОШ № 35).
Переможці й призери змагань нагороджені дипломами, медалями і кубками організаторів турніру.
По закінченню патріотичного турніру учасники та гості змагань вшанували хвилиною мовчання загиблого в АТО Сергія Хрипунова та інших воїнів - героїв.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool