У Кіровограді відкрилась виставка «Герою-рятувальнику присвячую» (фото)

Лютий 05, 2013 | Новини | Переглядів: 932 | Коментарі: 0

5 лютого у Кіровоградській обласній бібліотеці для дітей ім. А.П.Гайдара відбулося відкриття виставки «Герою-рятувальнику присвячую».

Ідея такої виставки виникла давно, адже щороку на конкурс у рамках акції «Молодь Кіровоградщини проти надзвичайних ситуацій» приходить безліч робіт. Їх втілення може бути різноманітним – це і вишивка, і картина, м’яка іграшка або скульптура, але тема одна – робота рятувальників та правила безпеки життя. Конкурсні роботи, створені як професіоналами, так і аматорами, без сумніву заслуговують на те, щоб їх побачив широкий загал. Близько 30 робіт, представлених минулого року на акції, експонуватимуться у виставково-презентаційній залі бібліотеки.
Розрахована виставка на маленьких кіровоградців та покликана розвивати творчі здібності, вміння виходити із скрутних ситуацій, пропагувати бережливе ставлення до власного життя та навколишнього середовища. Дітям, які побували на відкритті виставки, пощастило найбільше – вони взяли участь у конкурсах «Бойовка» та «Протигаз», отримали від організаторів подарунки. А вже далі кожен бажаючий міг краще ознайомитись з роботами. Сподіваємось, що результатом творчої співпраці дитячої бібліотеки та рятувальників стане щира цікавість дітей до правил безпеки.
Одним днем виставка не обмежується та триватиме протягом місяця. Приходьте з дітьми – вхід вільний.

У Кіровограді відкрилась виставка «Герою-рятувальнику присвячую» (фото)

У Кіровограді відкрилась виставка «Герою-рятувальнику присвячую» (фото)

 

Прес-служба ТУ МНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool