У Кіровограді відбувся захід «Небесні Янголи»

Листопад 06, 2014 | Новини | Переглядів: 932 | Коментарі: 0

6 листопада 2014 року співробітники Кіровоградського обласного художнього музею завітали до дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 31 «Берізка» м. Кіровограда. Саме для малечі було проведено захід «Небесні Янголи».

Вихованці старших груп із зацікавленням слухали розповідь про небесних небожителів та янголів - охоронців. Про те, що саме 21 листопада – є головним днем у циклі християнських свят на честь Святих Янголів. Цей день також присвячений Святому Архістратигу Михаїлу – очільнику небесного воїнства. У народній уяві Архистратиг Михаїл – це мужній лицар, який перемагає всі темні сили на нашій землі.
Дітлахи із захопленням та цікавістю переглянули репродукції іконописних зображень «Святий Архистратиг Михаїл», «Ахрангел Гавриїл», «Благовіщення Пресвятої Богородиці» та фігурки янголів, виготовлених із кераміки, солоного тіста, бісеру, паперу, картону, ниток та тканини.
А наостанок відбулося найцікавіше та найчарівніше дійство, якого чекали не лише маленькі вихованці садка, а й вихователі. Відбувся майстер-клас по виготовленню з тканини фігурки янгола. Кожен малюк на згадку зробив собі свого небесного янгола.

Степанок О.В. зав. відділом науково - просвітницької роботи Кіровоградського обласного художнього музею


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool