У Кіровограді відбувся волейбольний турнір пам`яті Ольги Янчук

Жовтень 19, 2015 | Новини | Переглядів: 1041 | Коментарі: 0

Людина живе поки жива пам’ять про неї. Цю прописну істину підтвердили організатори та учасники VII традиційного турніру з класичного волейболу серед жіночих команд, присвяченого пам’яті Ольги Володимирівни Янчук, старшого тренера-викладача кафедри фізичного виховання Кіровоградського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка, який відбувся в спортивній залі ВИШу.

У турнірі, організованому обласною федерацією волейболу за сприяння відділення НОК України в Кіровоградській області і відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради взяли участь 6 команд, які представляли вищі навчальні заклади міста Кіровограда, а також жіноча збірна міста Кременчука Полтавської області.

Під час урочистого відкриття заходу учасників та гостей спортивного свята привітали: заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Віта Атаманчук, президент обласної федерації волейболу Дмитро Янчук, відповідальний секретар обласного відділення Національного олімпійського комітету України Вадим Бебко, ректор Кіровоградського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка Олег Семенюк.

Спортсмени, почесні гості та глядачі старшого покоління з теплотою згадували Ольгу Володимирівну, розповідали юним учасникам турніру про життєвий шлях відомої спортсменки, талановитого тренера і наставника. Організатори заходу підготували невелику фотовиставку «Спорт – моє життя», у назві якої відображено сенс життя Ольги Володимирівни, життя, яке до останньої хвилини, останнього подиху було віддане спорту.

Щодо спортивних змагань, то символічно, що в напруженій боротьбі перемогу в турнірі завоювала команда з міста Кременчука, за яку поруч із юними волейболістками виступають також досвідчені спортсменки, для яких шлях до волейболу відкрила в свій час Ольга Янчук. Срібні нагороди виборола команда Кіровоградського державного педагогічного університету. Третє місце посіли представниці факультету фізичного виховання КДПУ.

Переможці й призери змагань нагороджені кубками від обласного відділення Національного олімпійського комітету України, медалями від обласної федерації волейболу і дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради.

джерело


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool