У Кіровограді відбувся веломарафон

Квітень 07, 2016 | Новини | Переглядів: 1052 | Коментарі: 0

Сьогодні, 7 квітня, у Кіровограді відбувся веломарафон, присвячений Всесвітньому Дню Здоров’я.

Головною метою заходу, організованого і проведеного з ініціативи голови студради КНТУ Те тяни Чепа та за підтримки депутатів Кіровоградської міської ради Михайла Бежана, Володимира Зайченка, Сергія Горбовського і Віталія Бєлова, стало привернення уваги місцевої влади та громадськості міста до проблем, пов’язаних із пересуванням містом на велосипеді.

Учасники веломарафону звернули увагу, що у Кіровограді немає жодного велосипедного маршруту, жодної велосипедної дороги, доріжки чи велосмуги, а на території міста недостатньо парковок для вело транспорту.

Близько двохсот велосипедистів проїхалися магістральною дорогою обласного центру до будинку Кіровоградської міської ради. Тут вони зустрілися з представниками міської влади - заступником міського голови Олександром Мосіним, секретарем міської ради Сергієм Бойком, начальником відділу фізичної культури і спорту Сергієм Колодяжним і передали їм звернення на ім’я міського голови Андрія Райковича,

Програму розвитку інфраструктури міста з урахуванням потреб велотранспорту та карту потенційних велодоріг міста.
Олександр Мосін запевнив усіх учасників акції, що їхні пропозиції будуть враховані. Демонструючи солідарність з велоспільнотою міста, міські посадовці зробили коло на велосипедах площею перед міською радою.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool